Özel Teklifler ve Set Menüler

Özel teklifler yalnızca TheFork ile yapılan rezervasyonlarda geçerlidir. Lütfen rezervasyonunuzu tamamlamadan önce menü tercihinizi belirtiniz.
Özel Teklifler

%50 indirim - toplam hesap üzerinden!- İçecekler hariç!

Set menüler hariç, promosyon oturum süresinin maximum ilk 2 saatlik süresi için geçerlidir.

%40 indirim - toplam hesap üzerinden!- İçecekler hariç!

Set menüler hariç, promosyon oturum süresinin maximum ilk 2 saatlik süresi için geçerlidir.

%30 indirim - toplam hesap üzerinden!- İçecekler hariç!

Set menüler hariç, promosyon oturum süresinin maximum ilk 2 saatlik süresi için geçerlidir.

İlham alın... IST TOO

IST TOO

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un tüm gün hizmet veren ve Boğaz manzarasıyla göz kamaştıran restoranı IST TOO, başta Türk, Akdeniz, Güneydoğu Asya ve Japon mutfağı olmak üzere Dünya mutfağının seçkin tatlarının yer aldığı menüsü ile lezzet tutkunlarını bir araya getiriyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Executive Şefi Olivier Pistre yönetimindeki IST TOO, kömür ızgarasında pişirilen enfes yemekleri, Güneydoğu Asya mutfağından en özel spesiyalleri ve en güzel Türk lezzetleriyle şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiriyor. IST TOO, zengin kahvaltı menüsü, akşamları ise geniş à la carte seçenekleriyle gün boyu misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Ayrıca mevsimin çiftlikten masaya en taze ve organik ürünlerini kullanma konusunda hassas olan Olivier Pistre, IST TOO’nun her üç ayda bir değişen menüsü ile dünya mutfağının en güzel örneklerine farklı bir yorum getiriyor. IST TOO’nun spesiyalleri arasında; Türk mutfağından Fıstıklı Kebap ve Erik Pekmezli Kuzu İncik’in yanı sıra, Asya’nın seçkin tatlarından “Char Kway Teow”, “Dana Rendang”, “Köri Laksa” gibi lezzetler de yer alıyor.

Restoran fiyatları

Ortalama alakart fiyatı
₺135
(içecek hariç ortalama alakart fiyatı başlangıç/ana yemek veya ana yemek/tatlı içerir)

İçecek fiyatları

  • ₺28
    Şarap (bardak)
  • ₺106
    Şarap (şişe)
  • ₺44
    Şampanya (kadeh)
  • ₺390
    Şampanya (şişe)
Menü ve fiyatlar değişebilir. Belirtilen fiyatlar Özel Teklif haricidir ve KDV dahildir.

Daha fazla bilgi IST TOO

Açılış saati

Açılış-Kapanış Saatleri (Opening Hours): Hergün (Everyday) 11.00 - 23.00

Hizmetler

Olağanüstü masa
9,1 /10
Sadece, rezervasyonlarını TheFork üzerinden yapıp restoranda yemek yiyen kullanıcılar yorum bırakabilir.
  • 10
    36
  • 9
    20
  • 8
    7
  • 7
    5
  • < 7
    6
Yemek
9,1
Hizmet
9,3
Ortam
8,8
Ücret-hizmet uyumu
Uygun
Gürültü seviyesi
Sakin
Bekleme süresi
Kısa
37/74 yorum
TARKAN A.
Gurme
(2 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 21 May 2017
Pazar Brunch i mukemmeldi ve fork un indirimiyle cok ucuza muhtesem bir brunch yaptik.Restorant şefi Volkan bey ve servis sefi serkan bey çok ilgililerdi ve guler yuzlulerdi.onlarada ayrica tesekkur ederlz.
Sumru A.
Gastronomi uzmanı
(13 yorum)
Ortalama Puan
5 /10
Yemek
4
Hizmet
6
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 19 Nis 2017
Sushi yemek icin gittik, sadece cuma ve cumartesi servis ettiklerini soylediler. Denedigimiz dana etinin porsiyonu cok kucuktu ve belki cok yagli oldugundan, tadini da begenmedik. Salata ve karides guvec guzeldi, ancak bu fiyata cok daha guzel alternatifler bulunabilir.
Muhammet E.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 9 Nis 2017
mekanin atmosferi cok hos oncelikle, yemekler basarili ama ozellikle yemek oncesi servis edilen misir ekmegi ayri bi sevdim. calisanlarin yaklasimi yemekten aldigimiz keyfi arttiran etkenlerdendi. Fiyatlara gelicek olursak standardin biraz uzerinde gibi ancak mekanin kalitesi durumu kompanse ediyor.
Altan D.
Gurme
(2 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 7 Nis 2017
10/10
Murat T.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 25 Mar 2017
Etkileyici bir ortam sizi karşılıyor. Garsonların ilgisi ve sunum harika. Standartların üzerinde, fiyat performansı yüksek. Sushi'ye doyduk :)
Özkan D.
Gastronomi uzmanı
(19 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 4 Mar 2017
Teşekkürler
Serkan Ç.
Gastronomi uzmanı
(21 yorum)
Ortalama Puan
5,5 /10
Yemek
6
Hizmet
4
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 22 Şub 2017
Bugün pek memnun kalmadık. İki masadan biri olmamıza rağmen garsonlara ulaşmak çok zordu. Çalışanlar arasında da ciddi fark var. Biri çok iyiyken diğeri "nerden geldiniz" havasında. Menü değişmiş. Rockfish soup 40TL'lik fiyat etiketini kesinlikle hak etmiyor ancak Pumpkin “Velouté 25TL'ye içebileceğiniz en iyi çorba olabilir. Mixed Grill geçen seferkinden daha başarılıydı. Çarşamba pide ise İstanbul'un meşhur pidecilerinin ortalamasının epey altındaydı. 35TL'ye sunulan frambuazlı tatlı ise yumuşak acıbadem arası krema şeklindeydi ve fabrikasyon tatlılar seviyesindeydi. Limonlu tart'ın menüden kaldırılması üzücü olmuş. Şişe su da 12TL'den 15TL'ye yükselmiş 3 hafta içinde. The Fork indirimini hatırlatmak zorunda kaldık ama sorunsuz kullandık. Geçen seferden sonra yeniden gitmek için can atıyordum ama bir daha asla uğramayabilirim.
BERK C.
Gurme
(2 yorum)
Ortalama Puan
7 /10
Yemek
6
Hizmet
10
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 14 Şub 2017
Yemekler orta seviyede idi, tatlı olarak portakallı sütlaç denemek istedim hiç beğenmedim, pişmemiş pirinç tarlası gibiydi ancak limonlu sorbe süperdi. Servis çok iyi ve güleryüzlü çok ilgili bir bey bize yardımcı oldu. Çay ve suyun hesaba yazılması otel müessesesinde hizmet veren bir restoran için hiç uygun olmadı.
Selami C.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
5,5 /10
Yemek
4
Hizmet
8
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 2 Şub 2017
Çok özel bir yer değil
Serkan Ç.
Gastronomi uzmanı
(21 yorum)
Ortalama Puan
9,5 /10
Yemek
10
Hizmet
8
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 30 Oca 2017
Özel günler için doğru adres. Dana bonfileyi tavsiye etmiyorum ama et yenecekse karışık ızgara en iyi seçenek. Önden yabani mantar çorbası mutlaka alınmalı. Limonlu tart ise efsane olmaya aday.
Özkan D.
Gastronomi uzmanı
(19 yorum)
Ortalama Puan
9,5 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
8
  • Yemek tarihi: 28 Oca 2017
Adana kebap kuzudandi.Dana bonfile istediğimiz şekilde yapıldı. Şefimiz Baturay Bey ilgili ve yardımcıydı.Teşekkür ederiz.
Caner C.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
9 /10
Yemek
8
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 30 Ara 2016
Personeli son derece ilgili, mükemmel ağırlandık. ortam sarı ışıkları ve vapur manzarısıyla güzeldi lezzetler standart
Erdal A.
İnce gurme
(7 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 18 Ara 2016
Etkileyici
Senay S.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 28 Kas 2016
karsilama ile baslayan ve ayrilana kadar surekli artan kalitede bir servis aldik.
menusu oldukca gebis, turk ve asya mutfaklarini birarada bulabilirsiniz.
oguz bey ve baturay bizimle kusursuz bir sekilde ilgilendiler.
hos vakit gecirmek isteyen herkes gidebilir

Onur L.
Gurme
(3 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 27 Kas 2016
Mükemmel !!
Filiz D.
Gurme
(2 yorum)
Ortalama Puan
8 /10
Yemek
8
Hizmet
8
Ortam
8
  • Yemek tarihi: 12 Kas 2016
boş bir akşamdı anladığımız kadarıyla genelde pek kalabalık olmuyormuş bu da biraz düşündürücü 'acaba neden tercih edilmiyor' biraz daha kalabalık olmasını tercih ederdik
Nergiz K.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
5,5 /10
Yemek
6
Hizmet
6
Ortam
4
  • Yemek tarihi: 10 Kas 2016
böyle bir otele yakışmayacak bir restaurant çok sıradan masalar ,ortam ve sunum
Sait A.
Gastronomi uzmanı
(28 yorum)
Ortalama Puan
7 /10
Yemek
8
Hizmet
6
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 5 Kas 2016
Restaurantın yemek kalitesi geçen ziyaretlerime göre bir miktar aşağı gelmişti.Dinlendirilmiş antrikot her zamanki gibi başarılıydı.
Leon Z.
Gurme
(3 yorum)
Ortalama Puan
7 /10
Yemek
8
Hizmet
6
Ortam
6
  • Yemek tarihi: 31 Eki 2016
Eşimin d.günü için 2 ay önceden rezervasyon yaptığım bu restoran maalesef beklentilerimin altında çıktı.Eşimin d.günü olduğunu yazılı belirtmeme rağmen eşimin istediği tatlının üzerine bir mum bile koymadan getirmeleri gerçekten benim için hayal kırıklığıydı.Daha önceden de İstanbul'da otel restoranında, Paris'te bir restoranda kutlama yaptık ve her seferinde eşimin tatlı siparişinin üzerine mum koyup D.günü şarkısını söylediler.Yediğimiz tüm yemekleri en ince ayrıntısına kadar düşünerek ender bulunabilen malzemeleri birleştirip lezzetli tatlar yakalamayı başarmış olan Chef Olivier Pistre için maalesef tatlılar konusunda aynı yorumda bulunamayacağım.Çünkü bu kadar güzel ezzetler yaratan bir şefin Tiramisu'yu maskarpon yerine labne ile yapması gerçekten hayal kırıklığı.Ayrıca tatlılardan Karamelli Pudingin puding ile hiç bir alakası yok.Benim bildiğim puding muhallebi gibi olur.Bir kek üstüne dondurma ve çikolata sos ile servis etmek ne zamandan beri pudingtir?Maalesef internetteki menüleri de geçerli değil.
Erdal A.
İnce gurme
(7 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Ortam
10
  • Yemek tarihi: 30 Eki 2016
Süper
  • 1
  • 2
TheFork, deneyiminizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için şirket içi ve üçüncü taraf çerezler kullanır. Sitede gezindiğinizde bunların kullanımını kabul etmiş olursunuz. Burada ayarlarınızı değiştirebilir veya çerez politikası hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.