9,3 /10
11 yorum
1370 yorum

İlham alın... Mikla

ALTERNATİF MUTFAK

2005 yılından bu yana The Marmara Pera Otel’in çatı katında hizmet veren Mikla Restoran, Yeni Anadolu mutfağı konsepti ile geleneksel lezzetleri taze bir bakış açısı ile ele alıyor.

FARK YARATAN TATLAR

Türk-İskandinav kökenli ödüllü Şef Mehmet Gürs’ün sahibi olduğu işletme, İstanbul’daki en iyi mekanlardan biri olarak kabul ediliyor. Mekanın 3 alakart ve 7 tadımlık menüsü bulunuyor. Menü içerikleri günlük olarak değişiyor.

AMBİYANS

Sade beyaz mobilyaları ve iç açıcı dekorasyonu ile huzur veren mekanda, ayrıca açık havuz bulunuyor. Müzik eşliğinde Galata’dan Topkapı Sarayı’na uzanan eşsiz manzarası ile yemeğin keyfini çıkartmak isteyenler için benzeri bulunmaz bir adres.

Restoran fiyatları

Ortalama alakart fiyatı
185 TL
(içecek hariç ortalama alakart fiyatı başlangıç/ana yemek veya ana yemek/tatlı içerir)

İçecek fiyatları

  • 26 TL
    Şarap (bardak)
  • 120 TL
    Şarap (şişe)
Menü ve fiyatlar değişebilir. Belirtilen fiyatlar Özel Teklif haricidir ve KDV dahildir.

Daha fazla bilgi Mikla

Açılış saati

Açılış-Kapanış Saatleri (Opening Hours)

18.30 - 23.30 Hergün (Everyday)

Hizmetler

Olağanüstü masa
9,3 /10
Sadece, rezervasyonlarını TheFork üzerinden yapıp restoranda yemek yiyen kullanıcılar yorum bırakabilir.
  • 10
    6
  • 9
    3
  • 8
    1
  • 7
    0
  • < 7
    1
Yemek
8,9
Hizmet
9,6
Setting
9,6
Ücret-hizmet uyumu
Uygun
Gürültü seviyesi
Sakin
Bekleme süresi
Kısa
2/11 yorum
BURAK K.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Setting
10
  • Yemek tarihi: 4 Tem 2016
Herşey çok güzeldi, çok özel bir mekan.
Murat A.
İlk görüş
(1 yorum)
Ortalama Puan
10 /10
Yemek
10
Hizmet
10
Setting
10
  • Yemek tarihi: 24 Haz 2016
Güzel bir ambians, iyi kalite, süper hizmet
TheFork, deneyiminizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için şirket içi ve üçüncü taraf çerezler kullanır. Sitede gezindiğinizde bunların kullanımını kabul etmiş olursunuz. Burada ayarlarınızı değiştirebilir veya çerez politikası hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.